Totaalproject renovatie woning:
 gevelisolatie, gevelbepleistering en streenstrips

gevelbepleistering LIMBURG

Bent u op zoek naar een specialist in gevelbepleistering in de regio Limburg, Antwerpen en Brabant? Finnal is uw vakkundige partner op het gebied van gevelbepleistering met of zonder isolatie van de buitenmuren. Gevelbepleistering ,of ook wel crepi genoemd, is door zijn vochtwerende eigenschappen geschikt om aan te brengen op gevels en muren welke worden blootgesteld aan bijvoorbeeld vocht en vuil.

Deze buitenpleister op basis van siliconenhars is ook geschikt voor het afwerken van muren binnen vochtige ruimtes. Gevelbepleistering heeft namelijk uitstekende vochtwerende eigenschappen waardoor schimmelvorming door toedoen van condens geen kans krijgt.

Finnal voorziet u graag van een maatwerk advies voor gevelbepleistering, gevelisolatie en steenstrips.

In de eerste plaats voorziet gevelbepleistering de buitenmuur van een uitstekende bescherming tegen vocht en vuil. Ook op het gebied van isolatie geeft gevelbepleistering in de vorm van gevelbepleistering veel voordelen. Wilt u de gevel van uw woning voorzien van een kleur? Ook dan kunt u kiezen voor buitenpleister zoals gevelbepleistering. Zo voorziet u uw woning, garage of kantoorpand van een perfecte afwerking in elke gewenste stijl.

Door de gevel te laten bepleisteren met crepi kan je de woning een totaal vernieuwd uitzicht geven. Vooral in combinatie met isolatie is dit interessant omdat de kosten voor het bepleisteren door de energiebesparing dan weer op termijn terugverdiend kunnen worden. Aangezien de energiescore verbetert en de gevel beter beschermd is tegen weersinvloeden, neemt de waarde van de woning toe.

gevelbepleistering LIMBURG